FitFanatics, DE Leefstijlcoaches in jouw regio

Er worden veel fabels over voeding de wereld in geholpen.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is tegewoordig nog gezond? Mag ik nog wel koolhydraten eten of moet ik juist kiezen voor natuurlijke producten?

Wij plaatsen onze manier van werken bewust niet onder de noemer ‘’dieet’’.  Het is namelijk van belang dat je een aanpassing maakt in je leefstijl die bij jou past als persoon.

Een ‘’dieet’’ is vaak maar van korte duur en levert op de lange termijn weinig tot geen resultaat op.

De werkwijze die wij hanteren zorgt voor langdurig resultaat.  Via een perfect op maat gemaakt voedingsschema vergroten wij jouw kennis en helpen wij jou de juiste keuzes te maken zodat je uiteindelijk zelf aan de slag kunt gaan.

Er is maar één goede manier. Dat is de manier waarbij jij je prettig voelt!

Over Ons
Over Ons
Over Ons

Alle voedingschema’s zijn uniek en worden aan de hand van het persoonlijk doel voor iedereen op maat gemaakt. Al je eetwensen nemen we mee tijdens het samenstellen van een perfect voedingsschema. Ook met dagritme, werk en beweging houden we rekening.

In het dagelijks leven zullen er altijd momenten zijn dat je te maken krijgt met feestjes of andere sociale gelegenheden. Tijdens onze begeleiding proberen je alle tools toe te reiken om de perfecte balans te vinden voor een optimaal resultaat.

Fitfanatics maakt enkel en alleen gebruik van producten die in de supermarkt te koop zijn en maakt dus geen gebruik van maaltijdvervangers, shakes, repen e.d.

Over Ons

Lees  hier de vele succesverhalen