Bent u op zoek naar een plek om in een prettige omgeving, onder deskundige én persoonlijke begeleiding gezonder en fitter te worden? Dan is Sport & Health Club de Schaapskooi de juiste plaats! Bij ons geen macho cultuur, hier gaat men respectvol met elkaar om.

Onze vrije fitness staat bekend als groot en zéér uitgebreid. Je hoeft bij ons niet te wachten. Onze instructeurs helpen u graag op weg!

In onze kleedruimtes kunt u gebruik maken van weldadige douches. De sauna en zonnebank zijn ook inclusief!

Onze FITNESS abonnementen

Sport & Health Club de Schaapskooi kiest er bewust voor om de prijzen niet via de website te communiceren. Wij nodigen daarom graag iedereen uit voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie. We nemen dan alle tijd om je de opties en mogelijkheden verder toe te lichten.

In ons Fitness abonnement is inbegrepen:

  • Krachttraining

  • Cardiotraining

  • Professionele begeleiding

  • Gratis sauna

  • Gratis zonnebank

Fit & vitaal

Uw gezondheid is uw kostbaarste bezit.

Gezond eten, gezond leven, maar vooral goed en regelmatig bewegen is heel belangrijk. Vooral dat laatste doet de moderne mens tegenwoordig veel te weinig. Overgewicht en hart en vaatziekten krijgen de overhand.

Bij Sport & Health Club De Schaapskooi in Venlo zijn wij hier van bewust en willen u daar graag bij helpen! Met behulp van een persoonlijk trainingsschema en coaching krijgt iedereen de kans om op eigen tempo aan zijn of haar lichaam te werken. Onze coaches helpen u graag op weg!

En wat kost dit?

Vanaf € 6,99 per week bij een 52 weken abonnement.