Wie zijn wij?

Sport & Health Club de Schaapskooi is een exclusieve sportclub voor het hele gezin. Met alle luxe en service die eigenlijk heel vanzelfsprekend is. Van Milon Cirkel tot health coaching en tennisles. Sport & Health Club de Schaapskooi is meer dan een sportschool. Groots opgezet, een hoog serviceniveau en een sfeervolle lounge. Alle sportfaciliteiten zoals Milon Cirkel, MyCircle, fitness, tennis(les) en personal coaching onder één dak. Geen rijen bij de apparaten. Er is ruimte en er heerst rust.

 

Persoonlijke Fitnesscoach

Wij geloven dat uw gezondheid uw kostbaarste bezit is, daarom begint u altijd met een persoonlijk intaketraining met een fitnesscoach. U bespreekt uw doelen met uw persoonlijke Fitnesscoach, naar aanleiding van uw doelen stelt de fitnesscoach een gebalanceerd sportprogramma samen. Vervolgens is er iedere week contact en blijft uw fitnesscoach u motiveren om te sporten.

Professionele tennisbanen!

Sport & Health Club de Schaapskooi beschikt over een van de beste tenniscomplexen van Nederland. Met in totaal vier indoor tennisbanen is er plaats genoeg voor iedereen! De tennisbanen zijn volledig vernieuwd en bevinden zich in uitstekende staat. Of het nou regent of niet; u bent altijd verzekerd van de perfecte condities en omgeving.

Mocht u nog niet zo goed kunnen tennissen? Neem dan deel aan onze professionele tennislessen voor jong én oud!